Алекс Петканова разкри защо си е снимала интимните части

През февруари тази година моделът Александра Петканова и съпругът ѝ Даниел Петканов предизвикаха негодувание сред последователите си с провокативно видео, снимано на плажа в Доминикана.

Няколкосекундното клипче, което възмути обществеността, показва на забавен каданс Алекс, която изтръсква с подскоци пясъка, полепнал по женския ѝ полов орган, макар и едва прикрит от оскъдния ѝ бански.

View post on Instagram
 

Видеото предизвика редица гневни коментари, сред които и такива, в които фенове сравниха Aлec и Дaни cъc звeзди нa филмитe зa възpacтни.

Тази седмица обаче Алекс реши да изплюе камъчето по време на гостуването в студиото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев в предаването "Тази сутрин" по bTV, където беше поканена в ролята си на коментатор.

View post on Instagram
 

Палавата инфлуенсърка призна, че за въпросната сцена от клипчето се е вдъхновила от известна австралийска блогърка, която предизвикала шумно одобрение и възторг сред аудиторията си.

В България обаче на подобни изяви явно не се гледа с добро око, тъй като видеото веднага разбуни духовете и последователи на Петкова вместо с очакваните от нея суперлативи, я засипаха с буря от възмутителни коментари.

View post on Instagram
 

Четете още: Дани Петканов гол и секси космат - какво се случва с любимия на Алекс? (снимка)