Британска тв водеща показа пищно дупе и отвя Ким Кардашиян (снимки)

Ако си мислите, че Джей Ло, Бионсе и Ким Кардашиян имат впечатляващи задни части, то визията на тази телевизионна водеща може направо да ви отнесе.

Британската тв звезда Клоуи Фери не е сред красавиците, за които се говори по нашите ширини, но определено успя да задмине кралицата на пищното дупе Ким Кардашиян. В последно време водещата не пропуска възможност да покаже прелестите си в Инстаграм, особено след хирургичната намеса по тях.

View post on Instagram
 

Да, точно така - Клоуи не дължи впечатляващото си седалище на усилени тренировки или добър ген, а на импланти, към които все повече момичета прибягват в последно време. Но въпреки че дупето ѝ съвсем не е естествено оформено, тя не спира да го показва с гордост в социалните мрежи. На един от последните кадри Клоуи подчертава дупето си, облечена в тъмен гащеризон по тялото, а преди това се показа и в секси кожен клин.

Разбира се профилът ѝ в Инстаграм се радва на милиони последователи, които не спират да въздишат по неестественото дупе на тв красавицата. А какво е вашето мнение за подобни импланти?

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия взриви мрежата с гола снимка от ваната - вижте я!