Луна - Президент днес става на 50! Историята на едно борбено момиче от зората на турбофолка

Днес е специален ден! Самата Луна, която често обича да се самонарича "президент", има рожден ден!

Певицата е родена на 2-ри април, 1971-ва г. в град Шумен. През годините успява да изгради мечтаната от нея кариера на певица и към днешна дата е сред култовите личности на родния хайлайф.

Луна винаги е знаела, че ще върви по пътя на музиката и от малка се ориентира в тази посока, като започва да пее и да свири на китара. По-късно учи в Природоматематическата гимназия в родния си Шумен, тъй като това било единственото училище там с музикална паралелка. Тя обаче не успява да завърши, тъй като е изключена заради буйния си нрав.

View post on Instagram
 

Както всяко амбициозно момиче от провинцията и Луна пристига в София с големи надежди и желание за успех. Временно работи като секретарка, но когато един ден открива обява във вестник, че оркестър търси певица, се отзовава на мига и животът ѝ тръгва в съвсем различна посока. Всекидневието ѝ отново е посветено на музиката и вече има възможност да печели от това с участия из цялата страна. По-късно Луна заминава за Швейцария, където продължава да пее в сръбски ресторант. Репертоарът ѝ вече е завидно голям, но когато един ден се прибира в България, се насочва изцяло към попфолка. До днес певицата издадени 12 албума.

Тази година Луна, която някога пееше хита: "Бягайте, крачета", навършва 50 г., но благодарение на безмилостния си хранителен режим, изглежда повече от перфектно!

View post on Instagram
 

Тя не пропуска възможност да зарадва феновете си в социалните мрежи с горещи снимки по оскъдно облекло, а до неотдавна се хвалеше и с доста по-младо от нея гадже. Днес Луна продължава да демонстрира завидно самочувствие, като точно в полунощ се самопоздрави онлайн и заяви недвусмислено, че трябва да заеме президентския пост със следните думи:

Честит Рожден Ден, Луна Президент! Днес 02.04.2021 година Най-желаната и най-успялата жена в България има рожден...

Публикувахте от Luna Yordanova в Четвъртък, 1 април 2021 г.

Честит Рожден Ден,
Луна Президент!
Днес 02.04.2021 година
Най-желаната и най-успялата жена в България има рожден ден!
Да се молим,почитаме и обичаме нашата Президентка,която дарява с любов целият български народ!България те очаква да застанеш начело на държавата и заемеш своя президентски пост.

Четете още: Светът в шок от силиконовото Барби от Бургас, тя се хвали с нови устни (снимки)