По всичко личи, че Андреа няма никакво намерение да се прибере скоро в България или поне не и докато градусите не се покачат дълготрайно. След дългия си престой в Дубай с приятелката си Моника Валериева, фолкдивата се е насочила директно към Египет.

Само през последните часове Андреа неуморно зарадва почитателите си в Инстаграм с няколко секси кадъра как се припича на слънце и как се гмурка надълбоко. И не бихме могли да не забележим, че в момента едрогърдата блондинка изглежда просто перфектно. Е, разбира се, ако отново не е имало намеса на фотошоп. Преди няколко дни певицата категорично отрече обвинението, че "изпипва" снимките си, за да изглежда възможно най-добре, така че ще предположим, че тялото, което демонстрира, е плод на строг хранителен режим и изморителни тренировки.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Не е известно кой придружава Андреа в поредното ѝ пътешествие, тъй като Моника Валериева, с която бе в Дубай, не е публикувала снимки от Египет. Последният кадър, с който е зарадвала последователите си, е от днес и е заснет в хотел в Пловдив.

Съвсем наскоро Андреа отрече да е възобновила връзката си с Кубрат и заяви, че в момента няма мъж до себе си. Но тогава ли е запечатал тези горещи кадри?

View post on Instagram
 

Четете още: Райна се съблече чисто гола пред феновете (снимка)