12 години безкрайна любов: Ето как Ваня Джаферович успял да свали Евгения

Една от любимите ни звездни двойки Ваня Джаферович и половинката му Евгения отбелязаха годишнина от запознанството си вчера.

И двамата споделиха в профилите си в социалните мрежи няколко снимки, които олицетворяват щастливата им любов, която продължава вече цели 12 години, а футболистът разказа и историята на тяхната първа среща, която съвсем не била от типичните. Оказа се, че вместо на кино и романтична вечеря, Ваня завел Евгения на футболен мач, а ето какво последвало нататък:

View post on Instagram
 

"Запознахме се преди точно 12 години, аз бях футболист на Локомотив София и, след като си бяхме писали от няколко дни в социалните мрежи, реших да я поканя на мач. Мачът беше срещу Левски, на Герена и спечелихме с 3-0. По онова време беше много трудно да биеш Левски на Герена, а не както сега да ги бие всеки, който ги хване.
Спомням си усмивката и, когато се видяхме след мача, в една култова дискотека в центъра на София, където празнувахме победата с отбора.
Да, беше долна чалга, но какво да направя? Не мога да върна времето назад и да ги накарам да пуснат Wonderful Tonight на Eric Clapton, вместо Луда за тобом на Лепа Брена... това е положението.
Първият ни допир, поглед, танц... и Миле Китич на заден фон (втората песен беше на Китич)
Предложи да ме закара до нас, защото аз бях пил и да не поръчвам такси. Седнах в нейната просторна кола (Смарт от най-големите, за персон и половина) и потеглихме. Спряхме пред блока ми и се погледнахме. Чуваше се някаква песен по радиото и до ден днешен ми се иска това да е било Beautiful Girl на INXS, въпреки че, почти съм сигурен, че е било нещо на Шабан Шаулич.
Целунахме се, разтреперих се, не исках да си тръгна.
Никога, в живота си, не бях усетил онези прословути “пеперуди в корема” преди това. Тогава си казах: Тя е!
Попитах я дали иска да се качи горе и тя каза...." и дотук завършва разказът на спортиста.

Евгения пък бе по-лаконична, но за сметка на това направи силно признание:

View post on Instagram
 

"На този ден преди точно 12 години се запознах с Него! От тогава до днес сме изминали толкова много заедно, че няма нужда да говорим с думи. Очите стигат!"

Към днешна дата семейство Джаферович не спира да се носи на крилете на любовта, а плод на страстта между футболиста и красавицата са двете им прекрасни деца.

Четете още: Мегз се похвали: Преминах към трета чакра