Глория, която стана баба в края на февруари, сияе от щастие. Певицата, на която въобще не можем да дадем годините, изглежда и се чувства превъзходно. Доказателство за това са невероятните снимки в Инстаграм, с които радва последователите си. Наскоро тя дори направи погача на малката принцеса, кръстена на нея.

View post on Instagram
 

Дъщерята на изпълнителката - Симона, роди момиченце от приятеля си Даниел Милушев, а сега младото семейство живее отделно в апартамент, за да са спокойни и самостоятелни.

View post on Instagram
 

Недоброжелатели обаче от месеци твърдят, че Глория не харесвала зет си, защото си мечтаела нейната единствена дъщеря да се задоми с бизнесмен, политик или лекар, пише Plovdiv24. Коя майка не мечтае детето ѝ да е добре? Дани още не бил завършил образованието си в полицейската академия в София. Миналото лято той работил в Слънчев бряг, а сега се издържал, като продавал дрехи в интернет, пише още медията. Майка му обаче всеотдайно помагала за отглеждането на бебето.

Бащата на Симона - Илия Загоров, все още не е виждал внучката си на живо, защото живее с втората си жена в Скандинавия. През есента красивата щерка на Глория заведе Даниел на гости, за да запознае двамата най-важни мъже в живота си.