Хари се предаде: Говори с Уилям, Кейт Мидълтън играе в негова полза

Принц Хари се прибра във Великобритания за погребението на дядо си - принц Филип. Но това тъжно събитие се оказа доста удобен повод за по-малкия брат на принц Уилям да оправи отношенията си със семейството.

View post on Instagram
 

Въпреки че поводът, по който Хари се прибра у дома, е тъжен, той успява да намери време и няколко приятни срещи. Изданието Us Weekly сподели, че братът на Уилям е успял да се запознае с двумесечния син на принцеса Юджийн, 31-годишната братовчедка на синовете на Лейди Ди.

Според близки да кралското семейство източници, Хари и Юджийн са доста близки. Двамата са прекарвали много вечери заедно в Лондон, а също така и двамата предпочитат нормалния живот пред този на кралски особи и често са нарушавали протокола. Омид Скоби пък споделя, че Хари е говорил с братовчедка си по романтични теми и спокойно ѝ доверявал много лични неща.

View post on Instagram
 

Казват, че Юджийн все още е единственият член на кралското семейство, който е близък и с Меган Маркъл.

View post on Instagram
 

От друга страна стана ясно, че Хари се опитва да "стопли" отношенията си и с баща си, и с брат си. Помощ в тази посока той получавал от Кейт Мидълтън, която много искала двамата братя да се помирят. Вероятно Кейт усеща, че съпругът ѝ страда от настъпилата неприятна ситуация и всячески се опитва да му повлияе да прости на брат си и двамата да продължат напред.