Още в началото на годината семейство Петканови заявиха открито в мрежата, че семейният бюджет е ябълката на раздора помежду им. Алекс и Дани дори бяха пред раздяла, заради различните си гледни точки и най-вече заради желанието на моделката да закупи апартамент в София, който да бъде изцяло неин. Няколко седмици по-късно пък двамата отново изглеждаха като лудо влюбени гълъбчета и заминаха на почивка в Доминикана.

View post on Instagram
 

Към днешна дата явно Лудия репортер и съпругата му са разрешили напълно проблема с бюджета, като са разделили парите си в три сметки - две лични и една обща, в която и двамата внасят по равно, за да бъде максимално честно за всяка страна. В общата сметка съпрузите внасят средства, които са предвидени за общи разходи и най-вече за сина им Габриел. А апартаментът в крайна сметка е завещан на него. Това решение Алекс оправда със следните думи:

"Решихме да го припиша на Габриел и да му е наследство, купено от инфлуенсърството ми, за да знае с какво съм се занимавала. Може да няма инфлуенсъри, когато порасне".

View post on Instagram
 

Моделката разясни пред сп. "Ева", че в момента с Дани се чувстват чудесно и по този начин тя не се чувства "прецакана" във финансов план. Алекс добави, че сега и двамата са заедно заради силната си взаимна любов, а не защото единият печели повече от другия.

Четете още: Еха! Вижте Моника Валериева без грим