Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес любовта ще ви даде шанс, който не трябва да пропускате

Избягвайте бързането и суетенето. Отворете душата си към света, към Бога, към Любовта. Идете на църква и се помолете, това е денят, в който молитвите биват лесно чути. Луната е на празен ход от 15:06ч до 16:09ч. – нищо важно не предприемайте.

Овен – Време е да помислите за нови финансови решения. Старайте се да бъдете обективни във всичко. Връзките на хората около вас не са ваш проблем, не се бъркайте. В любовта ще се появят възможности, които не бива да пропускате.

Телец – В службата трябва да покажете каква е вашата позиция и да се придържате към своите аргументи. Разумното мислене ще ви позволи да вземете правилните решения и да излезете от трудна ситуация.

Близнаци – Началото на деня ще бъде много благоприятно и ползотворно. Ще направите много полезни неща. Ще бъдете по-сериозни и задълбочени от обикновено и ще почувствате необходимостта да се съсредоточите върху важни неща. Не се страхувайте да импровизирате.

Рак – Днес не оставяйте нищо на случайността, а планирайте нещата по-внимателно. Това е добър ден за дома и семейството. Сега е важно да се постигне баланс между емоциите и ума. В любовта звездите също ви съветват да бъдете по-рационални.



Лъв - По отношение на личните отношения това не е лесен ден. Понякога близките ви разбират неправилно, възникват двусмислени ситуации. Запазете спокойствие - всички проблеми ще бъдат решени скоро.

Дева – Днес ще успеете да развеселите дори тези, които са обезсърчени. Не са изключени приятни срещи със стари приятели, което ще ви зарадва много. Във връзката си е желателно да се държите предвидимо, по-добре да не експериментирате в любовта.

Везни - Денят е подходящ за нови запознанства, не се изключва и началото на романтична история. Във всичко, което е свързано с личните отношения, можете да се доверите на опита си. Нямате нужда от съвети.

Скорпион - Бъдете пестеливи и икономични. Не е изключено да почувствате влечение към колега или делови партньор. Сега е по-добре да не насилвате нещата, а да им позволите да се развиват постепенно и по обичайния ред.



Стрелец - Ако планирате важен разговор или преговори с някого, не разчитайте на импровизация. По-добре е да се подготвите предварително за това, което искате да кажете, да изберете аргументи в подкрепа на вашата гледна точка. Това не е денят, в който можете да постигнете целта си само с вербален натиск.

Козирог – Вие сте по-спокойни и по-сериозни от обикновено. Време е да обмислите дългосрочните цели по отношение на кариерата и финансите. Може би ще имате някои идеи за промяна. Ще покажете своята целенасоченост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте склонни да бъдете мечтателни и романтични.

Водолей – Интересен, благоприятен, но много забързан ден. Трудно е да се концентрирате върху едно нещо, постоянно сте разсеяни, объркани. Мнозина се дразнят от прекалено насоченото внимание на околните към тях.

Риби - Отношенията, които започват като делови, с времето могат да придобият приятелски характер. Първата половина на деня обещава успешни преговори; втората предоставя приятни изненади, включително романтични.