Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, май ви носи главозамайваща любов и много специална среща

Скъпи Раци, месец май ще бъде време да преосмислите концепциите си. Време е да си възвърнете отговорностите, особено в личната сфера, за да нямате това отношение на жертва спрямо вашите отговорности. Това също ще бъде възможност да придадете последователност на вашите идеали. Не се отказвайте веднага, защото началото е трудно за всички. Подозрителността и нерешителността през май могат да се превърнат в значителна пречка за вас да постигнете добри резултати в работата си. И въпреки че ще сте пълни с енергия през целия месец, нестабилното емоционално състояние затруднява концентрацията на работата. Финансовото състояние е причината за нервността ви.

Що се отнася до работата, отговорностите се натрупват и за вас става все по-трудно да се организирате правилно и да се ангажирате със задълженията, които вече имате. Много е важно да си поставите приоритети и да отхвърлите всичко, което създава стрес и безпокойство. Всичко е наред, трябва само малко почивка и нов, по-продуктивен график, според който да изпълнявате всички важни задачи. Ако имате идеи, които искате да представите в службата, сега е подходящата възможност да го направите и не бива да пропускате.

Най-доброто време за активност ще бъде от 1 май до 7 май. Вашата дейност ще бъде подкрепена от Уран и Нептун и тук основното е да имате време да рискувате и да действате, а не да седите и да очаквате, че всичко по някакъв начин ще се получи от само себе си. Дългосрочните планове за бъдещето могат да бъдат изградени от 11 май. Внимавайте обаче - Новолунието на 11 май е под силното влияние на Черната Луна, която обича да съблазнява, заблуждава.

Ще имате повишено либидо, което ще направи очарованието и чувствеността на Рака да изпъкнат, привличайки вниманието, където и да отидете. Венера след 9 май ще се премести в знака Близнаци и ще ви наклони към някакъв вид тайна връзка или дори до прекратяване на връзката.

Заетите Раци е възможно да имат проблем във връзката или брака през май, защото ще бъдете изправени пред монотонност във връзката. Ако имате желание да подобрите отношенията и да работите по тях, тогава трябва да говорите открито за това с партньора си. Докато пазите в тайна и мълчание вашите желания и чувства, вашият партньор става все по-студен и безразличен. Бъдете готови да говорите по всяко време, защото определено е време тайните да излязат наяве и да се опитате да разрешите всичко, което ви тревожи. Като обедините сили, ще можете да издигнете връзката си на по-високо ниво.

Въпреки всички проблеми е хубаво да намерите глътка почивка и да се съберете с близките си. Подходящият момент да организирате събиране със семейството си, да обядвате или да отидете някъде сред природата, където ще се отпуснете и където ще говорите за хубави неща.

Свободните Раци имат възможност да се срещнат с човек, който ще ги зарадва със своята интелигентност и хумор и като за начало ще се роди приятелство.