Наум и Теа изненадаха с признание за палата си за половин милион

Миналата седмица звездното семейство Наум Шопов и Теа се похвалиха с новия си дом. След публикациите им в Инстаграм обаче се появиха безброй предположения, че младите влюбени и дъщеря им са се нанесли не просто в хубав нов апартамент, а в цял палат за половин милион.

Вчера обаче актьорът и половинката му решиха да опровергаят слуховете и споделиха истината за дома си. Те споделиха видео във влога си, в което надълго и нашироко разказват за процеса по намиране на жилище, подходящо за младо семейство като тях. Напълно отрекоха твърдението, че са похарчили половин милион лева и вдигнаха завесата на мистерията, като споделиха, че живеят не в къща, а в апартамент, който са закупили на кредит.

View post on Instagram
 

Наум и Теа разкриха, че правят това видео, за да разсеят погрешната представа на обществото за финансовото им състояние, а и също, за да споделят, че в момента цените на имотите са неадекватно високи. Първоначалната им идея била да продължат да живеят под наем, но в по-голям апартамент заради появата на дъщеря им Амая. След като видели цените на наемите обаче, решили, че е далеч по-разумно да изтеглят кредит и да изплащат жилище, което ще бъде тяхно.

Двойката инфлуенсъри се оплака и от липсата на коректност, с която са се сблъскали по време на десетките огледи, включително и от неуредиците, които са били скрити от брокерските къщи. Все пак те не споделят в кой квартал се намира новият дом, но пък бяха категорични, че жилището е на името и на двамата и го изплащат заедно.

View post on Instagram
 

Четете още: И Гери-Никол ли е с нов нос?