Деви, през май ви очаква среща с много специален човек

Скъпи Деви, през месец май продължавате да бъдете в лична трансформация, но промените все още ще бъдат фини, особено по отношение на рационалността. По-малко контролирайте нещата, понякога еволюциите се случват подсъзнателно и без рационален контрол. Ще имате представата, че животът е далеч отвъд това, което логиката може да обясни.

Първата половина на май е добра за подготовка, анализи и решения, а през втората половина на месеца те ще бъдат реализирани. В бизнеса не всичко е така, както очаквате, но с упорита работа ще можете да постигнете целите си и да стабилизирате финансите си. Готови сте да отхвърлите всички ограничения и да изразите себе си така, както искате, въпреки мнението на другите. Венера в Близнаци ще донесе благоприятни бизнес обстоятелства на Девите от 9 май до 2 юни.


Бъдете по-добри в общуването с хората и променете начина, по който гледате на себе си и на света около вас. Ще бъде и време, когато ще се чувствате мотивирани да помагате на другите. Но внимавайте те да не се възползват от вашата добра воля. Има шансове да срещнете някой, който ще разведри живота ви.

Венера ще направи хармоничен аспект с Нептун в началото на май и ще допринесе за подобряване на вашето партньорство, ще ви донесе повече успех и в обществените дела. Ще откриете напълно нови страни на партньора си и ще се радвате да бъдете с него повече от всякога. Освен това звездите засилват желанието ви за семейство и домашен уют.



Затъмнението, което се случва в Стрелец на 26 май, активира вашето 4-то поле, така че през следващите месеци можете да имате промени в семейството. Това често показва раждането на дете в семейството. Особено благоприятен период за връзките е от 14 май до 28 юли, когато Юпитер влиза в 7-ми дом. Тогава повечето от вас ще решат да заживеят заедно или да се оженят.