Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очаква ви един страхотен месец май!

Скъпи Скорпиони, вие сте изправени пред щастлив, хармоничен месец, в който ще презаредите батериите си и ще успеете да си починете и да се посветите на партньора, семейството и приятелите си. Поставяте си нови цели и вашият партньор ви оказва безрезервна подкрепа. Това ви мотивира още повече и ви дава сили да издържите и да не се отказвате.

Енергията и издръжливостта дават на Скорпионите шанс да постигнат значително подобрение в материалното благосъстояние. Отпуснете се и не се притеснявайте, звездите са на ваша страна и ще ви подкрепят в постигането на целите ви. През май ще ви е трудно да се преборите с желанието си за промяна. Но животът ви се стабилизира едва наскоро, така че все още не трябва да се предприемат радикални стъпки. Следователно трябва да се борите с вътрешните си желания.

През май здравето ви като цяло ще бъде стабилно. Ще изпитвате постоянна нужда да се движите, ще бъдете пълни с положителна енергия. Около вас има твърде много хора обаче, които крадат от енергията ви, без да дават нищо в замяна. И постепенно това ви се отразява. Така че си струва да поработите върху обкръжението си.



По отношение на близките трябва да намалите вашите изисквания. Постоянно очаквате нещо от тях. Възприемайте ги с всичките им недостатъци, защото няма идеални хора, както и вие. В любовта, в приятелствата и в семейството знаете как да изчистите конфликтите и да създадете помирително настроение.

Краят на пролетта е период на романтика, така че не е изненадващо, че личният живот ще бъде на първо място за Скорпиона.



Вашите страсти ще се засилят през първата десетдневка на месеца с помощта на тригона на Венера с Плутон, който ще внесе повече динамика и интимни моменти в емоционалната ви връзка. В средата на месеца партньорът ви ще се чувства малко пренебрегнат от вас. Изненадайте го с нещо, което ще му хареса. Планирайте кратко пътуване, ваканция.

През май можете да дадете воля на чувствата, да се отпуснете, да се насладите на възможността да се отдалечите от професионалните дела за известно време в името на любовта. За тези влюбени, които са заедно от дълго време, това означава укрепване на съществуващата връзка, за самотните сърца - нови впечатления, море от положителни емоции.