Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, май ще ви донесе шеметна любов и нови възможности

Скъпи Стрелци, май месец обещава на всички представители на този знак добри промени. Кариерата не е изключение. Може да е време да обмислите нови кариерни пътища или дори да смените работата. Разположението на планетите показва, че има шанс да получите обещаваща работа.

Стрелците са уверени в себе си, те знаят какво наистина искат. Вече сте в период, който ви носи делови оптимизъм. Май ви предоставя нови красиви възможности. Когато излизате, често попадате на важни контакти и информация, които ще ви улеснят в постигането на вашите делови цели. Финансовото състояние е стабилно, но е препоръчително да се пестят и организират разходите.

Обобщавайки, третият месец на пролетта ще бъде изпълнен с романтика, енергията на живота и ключови събития в живота на представителите на знак Стрелец. Важно е да спечелите решителност, да останете на вълната от събития, а не да стоите настрана. Бъдете участници, не наблюдатели.

Въпреки голямото количество работа и важни проекти, не трябва да се забравя за добрата почивка. Сега тялото е повече от всякога податливо на негативните ефекти от стреса. При претоварване има шанс за дълго време да излезете от работния коловоз, което ще бъде напълно неподходящо. Важно е да се намери златната среда между личното и работното време. Гърлото, носът и ставите ще бъдат особено уязвими през този период. Изведнъж може да започне настинка, гърлото да ви заболи, гласът ви да стане дрезгав.

За да избегнете подобен сценарий, не бива да се заблуждавате от светлината на яркото слънце и да бързате да захвърляте топлите си дрехи.

По спонтанен начин привличате вниманието към себе си и погледите на противоположния пол. Личният ви живот ще е изпълнен с приятни вълнения. Подобно разположение на планетите може да доведе до нов любовен интерес, който да прерасне в нещо повече. Възможно е да забъркате служебна романтика, връзка с някой от колегите си. Благоприятно е и за брачния живот. Тези, които вече са намерили любовта си, ще се радват на период на стабилност, мир и хармония. Възможни попълнения в семейството.