Николета Лозанова трогна феновете си с умилително видео с дъщеря си и любимия

Николета Лозанова трогна феновете си с умилително видео, което тя сподели като стори на профила си в Инстаграм. Изкусителната плеймейтка публикува клипче с двете най-скъпи на сърцето ѝ създания.

То е уловило запленяващ миг, в който дъщеричката на Ни Ло от бившата ѝ изгора - футболиста Валери Божинов, се хвърля с цялата си искрена и чиста любов на врата на Ники Михайлов. Запечатаният момент завършва с най-милата детска целувка по бузата, която Ники някога е получавал - очарователен жест, разкриващ силната връзка между двамата.



Въпреки че 9-годишната Никол няма кръвна връзка с половинката на майка си, тя не крие колко много обича Ники - факт, който показва, че тя и вратарят на Левски са изградили такава красива хармония в отношенията си, каквато може да цари само между дъщеря и баща.

Сигурни сме, разбира се, че обичта на Никол към истинския ѝ татко е не по-малко силна, но след тази сладка сцена сме категорични, че в лицето на Николай, Никол определено има още един родител. А какво по-хубаво от това за едно дете да се похвали не с един, а с двама грижовни и всеотдайни татковци.

Не е тайна, че и Михайлов изпитва огромна бащина привързаност към наследничката на любимата си, а скорошни сторита, публикувани в неговия Инстаграм от рождения ден на малката красавица, потвърждават, че Ники обича детето като свое, и че е готов на всичко за неговото щастие.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Николета Лозанова се събра с Валери