Антония Петрова кръсти сина си и наводни мрежата със снимки

След като стана майка, Антония Петрова се превърна в любима тема в майчинските групи във Фейсбук.

Ентусиазмът, с който тя говори за сина си, пелената от сух лед, с която се похвали, както и различните етапи в развитието, които Бест постига изумително бързо, са тема на множество разговори в интернет.

Вчера пък стана ясно, че на Благовещение Петрова и съпругът ѝ Ивайло Батинков са кръстили сина си, който в същия ден празнува и имен ден. Церемонията се е състояла в ротондата "Св. Георги" в София, а гордата майка не пропусна да наводни мрежата със снимки от паметното събитие. В инстаграм профила на Мис България 2009 могат да бъдат открити над 50 снимки, качени една по една, което доста шашна последователите ѝ.

View post on Instagram
 

За случая Петрова бе заложила на бяла сатенена рокля, а съпругът ѝ и синът ѝ Благовест се бяха спрели на тъмносини костюми.

"На връх Благовещение, на имения си ден, нашият първороден син, влезе в тайнството на Свето Кръщение! Нека Благовест Ивайло Батинков да бъде здрав, щастлив, успешен в живота и най-вече благословен!" - написа Петрова в своя профил.

View post on Instagram
 

"Темата на кръщенето беше "Малкият принц", защото за нас той е такъв - принц. Една книга изпълнена с мъдрост и философия за малки и за големи! А Ротондата "Св. Георги" беше най-магичното и свещено място, което избрахме да се случи кръщението на Благовест!

View post on Instagram
 


Благодарим на всички, които бяха с нас на това важно събитие в живота ни и най-вече на кръстниците! Благовест Батинков, обичаме те! Мама Ния и тати Иво винаги ще сме до теб и ще те подкрепяме по пътя на живота! Бъди благословен, като името си!", пише Антония към своите публикации.