Мария Бакалова с първо интервю след Оскарите: Кое е любимото ѝ ястие и защо избра рокля в бяло

Единствената досега българка, номинирана за "Оскар" - Мария Бакалова, даде първото си след церемонията специално интервю за списание ELLE.

View post on Instagram
 


В рубриката на изданието "Попитай ме нещо" актрисата отговори на няколко въпроса за себе си. Ето какво сподели тя за подготовката за този така важен за кариерата ѝ момент: "Денят на Оскарите бе сред най-вълнуващите в живота ми. Станахме много рано сутринта, всички обикаляха и се суетяха около мен. Слагаха ми бижута, махаха ги, постоянно променяха нещо, защото търсехме точно определена визия", разказва Бакалова.

View post on Instagram
 

На запитване защо е избрала точно тази рокла за събитието, тя отговори така: "Исках да съм в бяло, като символ на новото, чисто начало. Беше едновременно красив и луд ден! В крайна сметка си заслужаваше, защото се чувствах като принцеса".

Сред въпросите, зададени на зведата от "Борат-2", имаше и такъв, свързан с любимото ѝ ястие. "Може би повечето българи, които гледат, ще си помислят, че ще кажа мусака. Тя малко прилича на лазаня, но не това е любимата ми храна, въпреки че я приготвям много добре. Любимото ми е баница - представлява тесто със сирене и може би е от нещата, които ми липсват най-много от България, защото тук никъде не мога да намеря", разкри 24-годишната талантлива бургазлийка.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето кой е мистериозният мъж до Мария Бакалова