Автор
Пепа Попова - Пепита

Били Айлиш взриви мрежата, няма да я познаете!

На 2 май Били Айлиш взриви мрежата: не, не с нова песен, а със свежа фотосесия - 19-годишната певица позира провокативно за Vogue. Кадрите се оказаха много чувствени.
Били, която е известна с любовта си към дрехите oversize, позира в корсет, чорапи и бельо в стил pin-up - това е първият път, когато звездата се появява в подобна бляскава визия. Певицата сподели в Instagram някои от най-горещите кадри: "Обичам тези снимки и с удоволствие участвах във фотосесията. Правете каквото искате, когато искате. Майната им на останалите - написа Били, събирайки хиляди ентусиазирани коментари."

View post on Instagram
 



Горещата фотосесия е първата, в която певицата позволява на други да разглеждат тялото й в детайли, показвайки фигурата си и голяма татуировка на бедрото си. Преди това Били многократно публично е казвала, че не харесва, когато тялото й се оценява и неколкократно е молила да бъде оставена на мира:
"Не искам светът да знае всичко за мен. Затова нося големи широки дрехи. Никой няма категорично мнение, защото не е видял скритото, разбирате ли? Никой не може да каже: „О, тя е слаба, дебела, има плоско дупе или има дебело дупе. Никой не може да каже и дума по този повод, защото просто не знае отговора."

View post on Instagram
 

Изглежда че е променила мнението си...
Какво мислите за тази гореща фотосесия?

View post on Instagram
 
View post on Instagram