Дизайнерката Миглена Каканашева, позната повече като Мегз, не спира да изненадва последователите си в Инстаграм с най-различни новини около себе си.

Звездната дама, която обича да сменя различни професионални поприща, от дизайнер, през телевизионен водещ, до шаман, вчера разкри нещо наистина вълнуващо. То е свързано с краткия ѝ опит като водещ на рубриката "Маската", която беше част от предаването на Карбовски. В нея Мегз представяше различни истински истории на хора, но първият епизод, озаглавен "Принцът преби Пепеляшка", бе най-шокиращ.

View post on Instagram
 

В него Каканашева интервюираше жена, която беше в плен на насилник. Мъж с влияние, от чийто ръце е почти невъзможно да се отскубнеш. Или поне така бяха представени фактите от дамата, чиято самоличност остана скрита.

Е, вчера Мегз съобщи, че тази героиня от първия епизод на рубриката ѝ вече води съвсем нов живот. Дизайнерката използва светлия празник Великден, за да покаже на последователите си, че доброто винаги побеждава и чудесата наистина се случват. Ето и думите, с които Каканашева сподели вълнуващата новина:

View post on Instagram
 

"Скъпи приятели, искам да ви споделя една прекрасна новина. Спомняте ли си момичето от 1ви епизод на предаването ми “МАСКАТА” - “Принцът преби Пепеляшка “, което 14 години беше жертва на звезрско домашно насилие. И не знаеше как да се пребори и живееше в непрестанни страх, паники, сълзи и болест. Вчера ѝ написах, за да ѝ честитя празника и получих следния отговор: “Меги държа да ти кажа,че днес празнувах моя годеж, но с нов човек. Отървах се от онзи лош кръвопиец. Ти ми беше голяма сила и опора, за което ти благодаря. Вече съм щастлива и спокойна. Надявам се един ден да имаш време и да се видим. Вече съм друга Xxxxx. Тази която не си виждала. Благодаря ти за всичко."

Четете още: Мария се показа по розова рокличка и яхна АТВ (снимка)