Едно от най-актуалните в момента онлайн приложения за запознанства – Tinder, е място, където едно момиче може да се натъкне на какви ли не странни екземпляри, характери и чешити от мъжки пол. Като се започне от дебнещи плячката си ловджии, премине се през напращели от мускули мачовци, и се стигне до такива, които, абе по-добре да не питаш…

Хайде все пак да надникнем в канала на Ралица Петрова във vbox7, който откри пет от най-често срещаните типове мъже в Tinder, с които по-добре да си нямаш работа:

Ловджията/рибарят

View post on Instagram
 


Една от най-редовните гледки в Tinder пространството е нахакан горд „смелчага“, наметнал връз рамо някое убито от него животно – елен, птица или глиган. В социалната мрежа прелива и от такива, гордо демонстриращи провесените от ръцете им уловени собственоръчно от тях (голям праз) огромни риби. Чудо голямо! Айде, моля ви се, тези да не ги виждаме. Тея да не си мислят само, че са някакви супергерои?!

Мотоциклетистът

View post on Instagram
 


Е, този тип са малко по-нормални. Ненормалното при тях обаче е страстта им към мотоциклетите и високите скорости, която уж демонстрират. За тази категория знаем само, че обичат моторите си. Рядко ще видите тяхна снимка, на която верният им ръмжащ другар ще липсва. В повечето случаи обаче тези момчета остават пълна загадка за дамите. Те са дискретни и не казват нищо повече за себе си освен това, че са луди по "Харлей Дейвидсън". А и рядко ще видите лицата им. Досещате се защо. Каската е на главата им на всеки един кадър. Хитро, ама не им се пулочава...

Фитнес маниакът

View post on Instagram
 


Този пък напращелият, с татуировки почти на всяка част от тялото (понякога обръснат нула номер, но не винаги), е толкова ясен, че няма повече накъде. За разлика от моториста обаче фитнес маниакът обожава да се щрака нонстоп пред обектива. Ще видите лицето му и изпъкналите му вени на почти всеки кадър. Той е толкова суетен, че чак отегчаващо.

Този с груповите снимки

View post on Instagram
 

Няма да го сбъркате. Този тип се появява на всяка снимка, заобиколен винаги от голяма компания приятели. На плажа, в планината или в бара, този човек е бохем до мозъка на костите си. Няма нищо лошо в това де, само дето често се случва да се объркаш сред многото физиономии и да се загубиш в морето от лица, а идентичността на твоя човек така и да остане неразпознаваема при всяка публикувана от него снимка.

Абе… не ти е работа да знаеш



От такива не е лошо да седиш по-надалеч. Тези типове обикновено се подвизават без профилна снимка или с такава, на която е изобразено някое диво животно или пейзаж. Животното обикновено е хищник. Името му също не е истинско. В повечето случаи става въпрос за псевдоним, при това звучащ дост странно и шантаво. Тези екзепляри не си поплюват и действат бързо. Макар и пестеливи, думите им са брутални, но доста щедри на емоджита. Сещате се какво им се върти в главата. Абе… не се знае от кой пандиз може да са изпълзели. В случая едно delate ще ви свърши чудесна работа.

Четете още: Кратък тест на Фройд разкрива супер точно вашето подсъзнание