Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, юни ви носи неочакван късмет и любовни страсти

Скъпи Овни, вашият месечен хороскоп показва неочакван късмет или промяна в късмета към по-добро. Влиянието на Космоса ви помага да се измъкнете от мъглявите ситуации и да продължите живота си напред.

Подобрете идеите и отношението си, като поемете инициативата. Отдайте се на амбициите си, но внимавайте да не бъдете твърде егоцентрични. Вашата енергия ще се върне на повърхността с напредването на месеца, но избягвайте сблъсъци от всякакъв вид в тези дни. Перспективите за кариера не са обнадеждаващи.

Внезапна възможност може значително да повлияе на живота ви. Бъдете готови да действате, ако се отвори тази неочаквана възможност. Вероятно ще е необходима бърза оценка и решение, тъй като може да не съществува дълго време. Избягвайте обаче да поемате глупави рискове.

В областта на здравето е важно да промените диетата си. Започнете да практикувате йога и обърнете внимание на първата или Марсова чакра.

Семейните отговорности и участие могат да ви отдалечат от вашите лични желания и планове. Не се борете с предизвикателствата или да се опитвате да избягате от задълженията. Запазете тези лични цели като мечти. Ще дойде време, когато ще можете да продължите напред.

Любовните връзки ще бъдат сложни и изпълнени с чувственост и ревност. Очаква ви труден период. Ще трябва да направите няколко компромиса и да бъдете търпеливи, преди да вземете решение. Мнозина ще бъдат заети да мислят за големи неща, като например преместване в нов дом или създаване на семейство. Свободните представители на знака ще имат възможност да влязат в романтична връзка и ще бъдат магнетично привлекателни. Внимавайте обаче на кого подарявате сърцето си. Възможни са лъжи в любовта.