Глория доказа за пореден път, че е баба за пример. Фолкдивата, за която се говори, че никак не обича да бъде наричана "баба", а предпочита "маминка", призна че се включва активно в грижите за първородната си внучка Галина.

Певицата сподели и че няма нищо против един ден малката принцеса да се обръща към нея с "бабо". Глория е откровена, че е безкрайно отдадена в грижите за Галина и дори е готова да забави темпото в музиката, само и само да може да бъде максимално полезна на дъщеря си и внучката си. Самата тя изтъква, че също е станала майка рано, едва на 23 г. и редовно ѝ се налагало да поверява Симона на майка си още преди да е навършила 40 дни.

View post on Instagram
 

Глория споделя, че е щастлива, защото животът ѝ както и този на младото семейство върви перфектно. Всички живеят под един покрив. Фолкдивата е на първия етаж на просторната си къща в столицата, а Симона, любимият ѝ Дани и дъщеря им Галина са на втория етаж. Родителите на младия татко Дани също често идвали на гости и се включвали активно в грижите за новородената принцеса.

View post on Instagram
 

Четете още: Алекс Петканова нажежи мъжките страсти с умопомрачително секси бански и мрежест воал