Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, юни ще бъде невероятен! Време ви е за почивка

Скъпи Телци, освежаващата енергия на юни носи благоприятен период за вас. Ще имате отличен месец. Няма да имате проблеми с постигане на целите си. В социален план ще бъдете подкрепяни от Юпитер. Ще имате чувството, че сте се освободили от голяма тежест и накрая ще бъдете по-спокойни, по-щастливи и пълни с положителна енергия. Ще бъдете готови да поемете контрола над съдбата си.

Във финансов план не се очакват големи промени. В отношенията ви с колегите и ръководството ще има дисхармония. Ще работите усилено, но резултатите не винаги ще са обнадеждаващи. Ако мислите да започнете нови бизнес начинания, трябва да търсите благоприятна дата в бъдеще. Инвестициите също няма да бъдат печеливши. Чувствата се издигат на повърхността. Въпросите за пари, секс и доверие ще са актуални сега.


Ретроградният Меркурий ви носи много предизвикателства, особено ако сте във връзка. Важно е да развиете взаимно доверие и да говорите честно с партньора си. За да избегнете недоразумения, бъдете търпеливи и решавайте проблемите заедно.

През първата половина на месеца ще има по-малко интимност и страст. В любовта ви очакват по-добри дни основно втората половина на юни. Очаква се мнозина във връзките си да подновят и засилят интимността.

Отпуснете се, отидете на почивка и се насладете на красивите летни дни. Пътуванията със сигурност ще бъдат стимулиращи за вас и ще внесат малко настроение.


Хора и обстоятелства идват в живота ви сега, което ви отваря за нови преживявания в отношенията. Мнозина ще изживеят бурна романтика. Ще се насладите на силно изразителен и чувствен любовен живот.

Що се отнася до здравето, препоръчително е да си направите кръвен тест и да проверите кои витамини липсват.