Слаба или да: Джулиана Гани изпоти мрежата с дръзки секси фотоси

Джулиана Гани за пореден път събра погледите върху себе си. "Мис Силикон 2013" изпоти мрежата с нова и още по-гореща доза полуголи снимки, оставяйки твърде малко на мъжкото въображение.

Този път това, което разтуптя сърцата на аудиторията от силния пол, се оказа нестандартният, но особено сексапилен аутфит, на който плеймейтката бе заложила. Русият блян на много мъже публикува снимка в Инстаграм, на която е по оскъден бански костюм в съчетание с ботуши.

View post on Instagram
 

Дръзката и провокативна комбинация, макар и странна, на секундата грабна вниманието на последователите ѝ, които от своя страна заляха фаворитката си с дъжд от комплименти.

"Браво, супер си. Готова си за плаж на екзотично място", "Майко мила", "OMG, YOU'RE SO HOT & SEXY", гласят част от коментарите на феновете.

Преди броени часове пък знойната блондинка отново разбуни духовете, като заголи крак, за да разкрие мистериозен надпис на лявото си бедро. Реакцията на почитателите ѝ бе мълниеносна - докато едни умираха от кеф, други я обвиниха в прекалена слаботелесност, граничеща с анорексия.

View post on Instagram
 

Четете още: Истинска самодива: Вижте Джулиана Гани в народна носия