Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, очаква ви романтичен юни, изпълнен с нови емоции и приятни изненади

Скъпи Везни, юни ще внесе свежест и новост в живота ви. Обстоятелствата отново ще ви върнат към активен живот, където ще се случат много интересни и ярки неща.

Неочакван обрат може да промени посоката на живота ви. Не се страхувайте да промените нещо в живота си: може да се наложи да проявите характер и да действате активно и решително. Резултатът ще си струва вашите усилия.

Много от вас имат нови идеи и планове. Те обаче трябва да бъдат приложени след 23 юни, когато ретроградният Меркурий възобнови движението си напред. Ще предприемете доста инициативи за постигане на личните си цели. Ще сте активни, фокусирани върху успеха и следователно ще можете да се възползват максимално от шансовете, които съдбата ще ви даде. Повечето от вас ще имате възможност да си намерите допълнителна работа, а това може да бъде допълнителен източник на доходи.

Въпреки всичко мнозина ще бъдат принудени да се потопят стремглаво във водовъртежа на грижи, спешни задачи и важни въпроси. Започнете с пренареждане на приоритетите, преосмисляне на ценностите, от които сте се ръководили в сърдечните дела по-рано.

Бъдете много по-внимателни със себе си, почивайте повече, спете по-дълго и се научете да казвате „не“, когато стресът ви завладее. Разбрахте, че нищо не е по-важно от вашето здраве. Претоварването води до умора и изтощение. Ако е възможно, вземете си малко отпуск и пътувайте, идете на море. Смяната на обстановката ще ви се отрази много добре и освежаващо.

Ще се събуди вашата нежна, чувствена и романтична натура. Не е изключено да влезете в служебна романтика, вероятно с някой от колегите или шефовете. Професионалното и личното ще бъдат тясно преплетени. Свободните Везни могат да очакват ухажване от противоположния пол през юни, но все още не сте готови да влезете в нова любовна връзка.

Четете още: Скъпи Деви, юни ще ви донесе приятни и интересни емоции