Като истинска принцеса: Вижте приказната дъщеря на Бони на бала

Последните дни на месец май винаги носят прекрасен празничен дух. Слънцето грее все по-силно, лятото подсказва, че съвсем скоро ще е тук, а улиците преливат от щастливи момичета и момчета, които отбелязват края на училището с красиви тоалети и много усмивки! Тази година сред тях има и някои наследници на едни от най-култовите фолкдиви и Мия-Михаела е точно от тях.

Като горда дъщеря на певицата Бони, младото момиче се появи на бала си в изключително бляскав и цветен тоалет. Самата тя се похвали със завършването си, като сподели няколко кадъра в Инстаграм, придружени от мило послание към всички близки и учители, които са ѝ подали ръка през последните 12 години:

View post on Instagram
 

"Благодаря на всички за позитивните и откровени послания, които отправихте към мен. От тях разбрах, че очакванията на всички мои приятели към мен са големи и аз ще се постарая да не ви разочаровам! Направихте вчерашният ден запомнящ се. Благодаря Ви!", написа очарователната Мия и по този начин затвори една от най-важните страници в живота си.

За разлика от много абитуриентки, наследницата на Бони е избрала къса рокля над коляното, която ѝ придава кукетен кукленски вид. Мия се е спряла на светлосиния цвят, като разбира се, не липсва и блясък. Прекрасната ѝ черна коса пък беше свободно пусната на вълни и в комбинация с тоалета, много напомня на някоя приказна принцеса.

Гордата майка, Бони, също публикува снимка от бала на Мия и получи страхотни поздравления от свои колеги, сред които Тони Стораро, Джена и Преслава. Но нито тя, нито Михаела издават по какъв път е избрала да тръгне абитуриентката след завършването си. Любопитно ни е да разберем дали наистина ще последва стъпките на звездната си майка.

View post on Instagram
 

Четете още: Кобрата е влюбен в млада гимнастичка? Вижте коя е тя (снимки)