Ваня Щерева винаги е била освободена от задръжки и известна със симпатиите си към по-младите от нея господа.

Припомняме ви, че през последната една година тя се носеше щастливо на крилете на любовта и говореше с радост за новия си приятел, но уви - всичко приключи в началото на година. Ето какво сподели самата тя за тази си връзка:

View post on Instagram
 

"Това беше една попфолк любов, която за пръв път ми се случи. Преди това съм имала връзки със съзнателни и интелигентни хора и нещата се развиват бавно, а сега всичко се случи изведнъж. От самото начало Борислав използваше клишета как не може без мен, които бяха като извадени от попфолк песни. Чувствах се като принцеса от приказките, но всичко се оказа само на думи. На 3 януари си тръгнах. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си - хубаво е, приятно ни е - и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: "Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?" От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: "Нищо, седя тук и се чудя к'во да правя". Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя".

Говори се, че сега Ваня Щерева отново е открила любовта в лицето на доста по-млад от нея мъж, но все още не говори за него публично.

View post on Instagram
 

Четете още: Деси Банова вбеси зрителите в Черешката на тортата