Обвиненият в сексуален тормоз Кевин Спейси се завръща в киното

Четири години след като звездата от "Обичайните заподозрени" и "Американски прелести"- Кевин Спейси, бе обвинен в сексуален тормоз, актьорът се завръща с гръм и трясък в киното.

Лентата, в която Спейси се превъплъщава в ролята на детектив, е под режисурата на емблематичния италиански актьор и режисьор Франко Неро.



Снимките на продукцията със заглавие "Човекът, който нарисува Господ" (The Man Who Drew God) са в Торино. Именно, докато се разхождаше из кокетните улици на северния италиански град Кевин Спейси бе забелязан от папараци.

Продуцентът на филма Луис Неро потвърди пред списание "Варайъти", че Кевин Спейси участва в проекта с малка, но важна роля.

Американският актьор изчезна от публичното пространство през 2017 г. след обвинения в сексуално посегателство от повече от 20 мъже. Тогава холивудският ас бе отстранен от телевизионния сериал "Къща от карти" и от филма "Всички пари на света". Той отрича всички обвинения, а съдът така и не успя да намери доказателства, потвърждаващи обвиненията срещу него.

Спейси е носител на две награди „Оскар“ – за „най-добра поддържаща роля“ във филма „Обичайните заподозрени“ през 2000 г. и за „най-добър актьор“ за ролята му във филма „Американски прелести“ през 1996 г.

Актьорът се гордее и със званието си командор на Британската империя от 2010 г. заради приноса му към драматургията.

Четете още: Потвърдено! Рич Форестър от “Дързост и красота” идва в България, за да изнесе шоу в Античния театър