Влади Въргала се върна в обятията на младо гадже от миналото му

Втори шанс на любовта помежду си си дадоха актьорът Влади Въргала и младата му очарователна колежка Тезджан Ферад-Джани. Новината, че двамата са се събрали, потвърждават снимки, които актрисата е споделила в социалните мрежи.

На кадрите Тезджан е в компанията на комедийния ас, който от своя страна нежно целува сина ѝ Иван-Александър от първия ѝ брак.



Момчето страда от аутизъм и изгражда много силна и специална връзка с Влади още преди 2 години, когато двамата се запознават. На други снимки Въргала е прегърнал Джани на маса с нейни колеги в Кърджали. Възродената страст между Въргала и актрисата не остава скрита и от погледите на техните колеги.

Въпреки откритата демонстрация на любовта си, към момента Джани и Влади не споделят един покрив. Джани е в родния си град Силистра, в който ремонтира дома си, където ще живее със сина си, а Въргала е неотлъчно до болната си майка в София, която оцеля като по чудо миналата година след тежък инсулт. Независимо от разстоянията помежду им влюбената двойка все пак намира начин не само да се чуват редовно, но и да се виждат.

Двамата се разделиха преди две години. Тогава Джани сподели пред "Галерия", че двамата имат различна представа за партньорство, но призна, че все още изпитва силни чувства към Въргала и че едва ли скоро ще се излекува от тях. Искрата на любовта между тях пламва на снимачната площадка на филма му "Операция "Шменти-Капели".

Според мълвата зад раздялата на Въргала със съпругата му Силвия след 30-годишен брак, стояла именно любовта му към младата Тезджан.

Четете още: Няма такъв баща: Вижте Ицо Хазарта как пази бебето си от студа (Снимка)