Родната бизнесдама Миглена Каканашева - Мегз, не спира да споделя изкушаващи кадри от дните ѝ в Дубай. Този път модната дизайнерка, която неотдавна официално съобщи, че възнамерява да се мести да живее в емирството за постоянно, раздразни феновете си с кадри, направени на яхта.

View post on Instagram
 

От тях стана ясно, че сред присъстващите на яхтеното парти е и друг любимец на родната аудитория - Фики. Певецът явно не може без музика, тъй като и там е обсебил микрофона, създавайки приятно настроение сред околните. С него е и бременната му съпруга - чаровната Гюлджан, която скоро ще дари музиканта с втора рожба и с която обикалят из чудните забележителности на Дубай.

Явно след уморителното, но изключително успешно участие на певеца в шоуто за имитации „Като две капки вода“, синът на Тони Стораро е решил да разтовари напрежението подобаващо.

Припомняме, че той загуби с минимaлнa разлика в броя на гласовете на зрителите в последния лайф на предаването от Рафи, който пък спечели сърцата на феновете с вълнуваща имитaция нa Вacил Нaйдeнoв.

Въпреки разочарованието си, че не успя да грабне голямата награда, Фики с усмивка на лице сподели, че най-голямата награда в живота му са бременната му съпруга и сина му, който с нетърпение очаква да стане горд батко на братче или сестриче.



Четете още: Влади Въргала се върна в обятията на младо гадже от миналото му