След като само преди няколко месеца Златка Димитрова категорично би шута на инструктора Кирил Танев и се зарече, че ще се посвети изцяло на работата и майчинството, моделката разкри, че има нов мъж до себе си.

Вероятно красавицата е готова отново да посрещне любовта в живота си и е откровена, че в момента е щастлива, но на този етап няма да споделя кой е господинът, върнал усмивката на лицето ѝ:

View post on Instagram
 

"За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, заяви тя в телевизионно интервю през уикенда.

Златка проговори и за приключилата си връзка с Кирил Танев, а по думите ѝ става ясно, че отношенията ѝ с него са я наранили, а също така е имало и немалко лъжи и ултиматоми:

View post on Instagram
 

Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истината“.

В момента Димитрова изглежда наистина прекрасно и не само защото не спира да поддържа страхотното си тяло, но изглежда и истински щастлива.

Четете още: Еха! Бащата на Николета Лозанова - пълно копие на Бандерас (снимка)