Ни Ло ни показа, че всички сме равни: застана до мъж по жартиери и токчета (снимки)

Нова черно-бяла фотосесия е повод за поредната противоречива реакция, която Николета Лозанова предизвика сред последователите си в Инстаграм.

За да изрази позицията си към хората с различна от нормалната полова ориентация, плеймейтката се снима за юнското издание на HALF Magazine, посветено на прайда. С това тя става първата жена, украсила с лика си корицата на списанието.

View post on Instagram
 


На фотосите Ни Ло е с мъжки костюм и къса прическа. На един от кадрите тя позира до мъжки модел, нахлузил върху слиповете си черни жартиери, и стъпил на обувки на високи токчета.

View post on Instagram
 


Със снимките Николета призовава своите почитатели за подкрепа на различните, за премахване на стигмата и за свобода от предразсъдъци.

"Аз съм човек, който винаги е бил себе си напук на предразсъдъците. Точно затова приех поканата на @h.a.l.f.mag да бъда първата жена на тяхна корица, с която искаме да обърнем представите за нормалното! Нека заедно да премахнем стигмата и да бъдем свободни без предразсъдъци", е написала тя.

Компания на Лозанова на корицата ѝ правят певецът Жоро и моделът Иван Булкин.

View post on Instagram
 


Фотосите са дело на е Костадин Кръстев-Коко, а зад проекта стоят още Елиза Попова, Августина Маркова-Тути, Цветомир Горанов, Тодор Сивов, Katerina Nguyen Kate и други.

View post on Instagram
 

Четете още: Година след като роди близнаци, Ася Капчикова по-секси от всякога по бански (снимки)