Автор
Woman.bg

Водещи лекари у нас разкриха как се справят със стомашно-чревните проблеми

Защо лекари и специалисти от цялата страна се доверяват на флора 10, можете да научите от тук:

Д-р Иваничка Георгиева-Гастроентеролог в МЦ „Младост” – гр. Варна

Чревната флора играе ключова роля за здравето ни. Нови проучвания показват, че чревните бактерии, или т.нар. микробиом, са се научили да говорят сложния език на нашата имунна система, имитирайки и променяйки противовъзпалителния сигнал за имунно потискане. Те произвеждат жизнено важни съединения, необходими за правилната й функция и развитие.Флора 10 е моят избор на синбиотик, който се грижи за нормалното функциониране на храносмилателната система, облекчава стомашните неразположения, подобрява чревната перисталтика и повишава имунитета.

Основно предимство на Флора 10 е технологията „микроинкапсулиране“ по която е създадена капсулата, гарантиращо жизнеспособността на „добрите“ бактерии, съдържащи се в тях. Друго предимството е наличието на голямо разнообразие от различни щамове живи бактерии - 10 милиарда.

Д-р Татяна Мороховец - специалист по вътрешни болести и гастроентерология, наднормено тегло и метаболитен синдром, гр. София



Острите чревни възпалителни проблеми се увеличават най-вече през летните месеци, поради благоприятни условия за разпространение на вирусни и бактериални агенти. Развиват се от умерена до тежка диария, повръщане, болки в корема, липса на апетит и обезводняване.При тези състояния, аз препоръчвам мултищамовия синбиотик Флора 10, който повлиява благоприятно чревната перисталтика. Подходящ е при диарии, включително остри или хронични, при запек и за благоприятно повлияване на имунната система. Изключително подходящ е за прием и по време и след антибиотична терапия.

Това е един съвременен и много ефективен продукт с широк спектър на действие, който съдържа подбрани щамове от живи млечнокисели бактерии, бифидобактерии, стрептококус термофилус и с добавен Бацилус коагуланс - бактерии, които са много устойчиви на влияние от антибиотици.

Купете ФЛОРА 10 в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум – ТУК!

Д-р Анелия Дечева - Гастроентеролог ІІ ВК ГЕО на МБАЛ Токуда



Flora 10 е синбиотик специално създаден да повлиява благоприятно чревната перисталтика, като подобрява и регулира вътрешния микробен баланс на стомашно-чревния тракт.
Той намалява нежеланите ефекти при антибиотична терапия, притежава силен имуномодулиращ ефект и повишава устойчивостта на организма срещу алергии.

Инулинът, който съдържа, подобрява обмяната на липидите - холестерол, триглицериди и фосфолипиди в кръвта като съдейства за намаляване риска от сърдечно-съдови заболявания, смекчава техните последствия и укрепва имунната система на организма.

Д-р Дарина Делгянска, ОПЛ, Център за семейна медицина "Медихоуп" гр. Пловдив



Много важно за мен е пациентите ми да получат качествена пълна терапия и поради това им препоръчвам комплексния синбиотик Флора 10.
Използвам Флора 10 най вече при пациенти, приемащи антибиотична терапия, а повечето от тях имат и придружаващи заболявания. При такива пациенти ползата и адитивния ефект на мултифакторните щамове съдържащи се във Флора 10 е подсилен многократно благодарение на високото съдържание на двата пребиотика инулин и фруктоолигозахариди (FOS) плюс добавените витамин C, B1 и B3. Точно тези два пребиотика, освен че се ползват като храна за бактериалната микрофлора, спомагат и за растежа и увеличаването на количеството на бифидобактериите и лактобацилите за сметка на патогенните бактерии.

Доказано е ,че приемът им подобрява абсорбцията на магнезия и калция в червата, намаля нивата на холестерола и подобрява здравето на сърцето.

Купете ФЛОРА 10 в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум – ТУК!

Д-р Мария Анастасова-гастроентеролог, Амбулатория за специализирана индивидуална практика, гр.Разград



Препоръчвам приема на Флора 10 при антибиотична терапия, която създава условия за сериозен дисбаланс. Пробиотиците, които съдържа произвеждат важни ензими, витамини и синтезират аминокиселини, като засилват усвояването от организма на електролити и микроелементи.
Флора 10 може да се прилага при синдром на раздразнено дебело черво, по времe и след прием на антибиотици, при клиника на чревна дисбактериоза, продължителен прием на лаксативи и антиацидни медикаменти. Например при гастроезофагиална рефлуксна болест пациенти с години приемат такива препарати и това създава възможност за развитие на дисбактериози и за нарушаване на нормалната чревна флора.

Д-р Георги Киприн Гастроентеролог в СГЕБАЛ “Еврохоспитал” гр. Пловдив



“От практиката си като гастроентеролог бих искал да споделя, че най-честите оплаквания от пациентите са диария, причинена от приема на антибиотик или наличие на бактерии Helicobacter Pilori.

При такава симптоматика препоръчвам Флора 10, защото е мултищамов синбиотик ,който включва в състава си Bacillus Coagulans, който не е само пробиотик, подсилващ ефекта от останалите, а той също има много ползи за здравето и дори се води мощен имуномодулиращ и противовъзпалителен пробиотик.

Но сред най-важните му ползи са антибактериалните му свойства, защото медицински изследвания доказват, че той безупречно се справя със задачата като неутрализира редица патогенни бактерии, сред които дори Listeria, Candida и H. Pylori, както и устойчивите на антибиотици на 21 век, като Staphylococcus aureus”

Купете ФЛОРА 10 в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум – ТУК!

Д-р Мариета Димитрова, ОПЛ, Център за семейна медицина "Медихоуп" гр. Пловдив



Препоръчвам Флора 10 на моите пациенти, защото харесвам богатото щамово разнообразие на синбиотика и наличието на Bacillus coagulans, който освен полезните си свойства, значително подпомага колонизацията и мултипликацията на другите полезни щамове в чревната микробиота.
Поддържането на здравословна микрофлора, подобрява работата на стомашно-чревния тракт, а също така на имунната система разположена в червата (GALT). Освен в комбинация при антибиотична терапия, използвам Флора 10 и при пациенти с оплаквания, свързани със синдрома на раздразненото черво.

Д-р Костадинка Генова, ОПЛ ДКЦ 7 в гр. Пловдив



“От практиката ми като ОПЛ се налага много често да изписвам антибиотично лечение на пациентите си. Моят избор за синбиотик винаги е Флора 10, защото съдържа 7 щама пробиотични бактерии и два пребиотика. Включва изключително важния в състава на Флора 10 щам Bacillus Colaguans, който е уникален тип пробиотик, притежаващ естествен защитен щит, действащ като вид „броня“, за да запази целостта си по време на пътуването от капсулата, през стомаха и до червата.

Bacillus coagulans е плодовит колонизатор, който веднага след като попадне в червата, започва да се размножава, да колонизира чревния тракт и да води битки като неутрализира патогенните микроорганизми и прави място за полезните пробиотици.

Купете ФЛОРА 10 в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум – ТУК!

Д-р Мариана Василева - ДКЦ“Свети Георги Победоносец“, гр. Бургас



От дългогодишния ми опит като УНГ специалист и използването на антибиотично лечение ежедневно в практиката ми, установих, че употребата на мултищамови пробиотици са от особено значение и с много по-голяма ефективност в приложението им съвместно с антибиотична терапия, в сравнение с монощамовите.
Аз използвам и предписвам мултищамовият синбиотик Флора 10. Съдържащите се в него Лактобацилус булгарикус дават отлични резултати при диария причинена от употребата на антибиотици. Лактобацилус ацидофилус намалява нежеланите гастроинтестинални реакции, свързани с прием на антибиотици, а Лактобацилус касей има и изразено мощно антиоксидантно действие.

Д-р Татяна Михова УНГ специалист, ДКЦ – 1 гр. Бургас

“В моята практика като УНГ специалист в диагностиката и лечението на пациентите ми с остри възпалителни заболявания често се налага да назначавам антибиотична терапия и към нея прилагам задължително и синбиотика Флора 10, за да избегна оплакванията от стомашно-чревни разстройства и дискомфорт при пациентите ми.

Дългогодишният ми професионален опит с Флора 10 е показал, че е изключително подходящ при антибиотично лечение, защото съдържащите се в синбиотика щамове категорично помагат при диария, облекчават симптомите на синдрома на раздразненото черво вследствие на антибиотично лечение, възпрепятстват чревно - възпалителните процеси и облекчават алергиите, a един от тях - Bacillus coagulans/ повлиява и подобрява и липидния профил.

Избирам и препоръчвам точно този продукт - Флора 10 на пациенти си, защото с него се чувстват добре и оказва влияние върху нормалния метаболизъм и защитните функции на организма.“

Д-р Валя Градинарова - Специалист Вътрешни болести и Гастроентерология, МЦ – гр. Бургас

Много важно за мен е, че Флора 10 е съвместим с всички медикаменти.

Флора 10 оказва отличен терапевтичен ефект при чревно-възпалителни състояния на пациенти с чревен дискомфорт (тежест след нахранване, подуване и газове).

Съдържа 10 милиарда пробиотични бактерии, развити в растителна среда, поради което не съдържа мляко и млечни продукти и може да се използва от хора, които имат алергия или непоносимост към млечните продукти.

Курсът на лечение, към който се придържам при моите пациенти е минимум 2- 3 месеца (по 1 капсула от 1 до 3 пъти на ден между храненията).

При всички пациенти наблюдавам подобрение в чревната перисталтика. Не ми се е случвало досега пациент да съобщи за страничен ефект. Много важно за мен е, че Флора 10 е съвместим с всички медикаменти.

Купете ФЛОРА 10 в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум – ТУК!

*Промоцията е активна при онлайн поръчка в Ремедиум до 30.06.2021

(в материала има продуктово позициониране)