Кари, Миранда и Шарлот се завръщат: Градът си е същият, сексът го няма, но има много ботокс!

Сара Джесика Паркър сподели снимка, на която са трите главни героини от култовия сериал. А феновете останаха поразени от промяната, настъпила с лицата им. Социалните мрежи преименуваха любимия си сериал в "Ботоксът и градът".

Да, лицата им са подмладени, променени, абе не са същите. Ясно си личат следите от интервенциите, които актрисите са си подарили. Предполагам, с идеята да изглеждат по-добре.

View post on Instagram
 

Но те ни отнеха детската вяра в естествената хубост и в силата на любовта. Чарът не е в палавите мисли, в трапчинките, в русото, във високите токчета. Чарът на града е удавен в ботокс. И да, скъпи момичета, нищо е е същото. Няма я Саманта, няма го сексът. Няма я и прелестта на малките бръчици, получени след дългите безсънни нощи, прекарани в нощните клубове и дискотеките, в разговори в леглото на най-добрата приятелка, след заразязащия смях и изпитата бутилка вино или шампанско.

Животът се е променил. Но не към добро. Не. Животът ни се променя все повече и се превръща в евтина секскукла с големи устни и напомпани цици, джуки и каквото още там се сетите. Дори дупетата вече не са естествени. Да го пляснеш и то да подскочи. А сега какво - подплънки, подобрения! Всичко е изкуствено. А най-лошото е, че и чувствата ни вървят в тази посока.

View post on Instagram
 

А ни липсват ценности. Всякакви. И навсякъде. Дефицитна стока са те. Като чувствата. Светът се превърна в една материална повърхностна история за измислени успехи, изкуствена красота и премерена любов. Според каквото се даде, разбирайте "плати".

А аз го обичах този сериал. Истински. Така, както обичам и секса, и града. Неподправен, чаровен, криещ изненади, приятни срещи, любовни истории. Без ботокс. Без фотошоп. Животът ни е един. И заслужава да бъде такъв, какъвто е. А не такъв, какъвто си мислим, че искаме да бъде. Нали?