Лято е. Страстите се нажежават. Дрехите падат. Мирише ни на море. Въпреки коронавируса и опитите на времето да ни спъне по пътя към плажа...

И в мрежата се появяват все повече и повече спиращи дъха снимки. Разголени женски тела и стегнати мъжки мускули шестват във фейсбук и Инстаграм. А последователите просто преглъщат, защото от кадрите лъха една доста сериозна доза сексапил.

View post on Instagram
 

И ето че Джулиана Гани отново не ни разочарова. Джулката, както я наричат приятелите, за пореден път показа, че няма предизвикателство или поза, които да я спрат.

View post on Instagram
 

Този път Гани се появи само по... коса. И то каква! Като на Рапунцел.

Дълга, руса, чуплива, едва прикриваща голямото деколте и разни други интимни части от перфектното тяло на Джулката. Естествено, тя едва ли би тръгнала така по улиците, най-вероятно става въпрос за проект. Но съм сигурна, че представителите на силния пол вече са написали своя горещ сценарий. Нали? И аз написах моя - взех се в ръце и тръгнах на фитнес. Че то лятото може и да се дърпа, но със сигурност ще дойде. А само с гледане трудно ще направя тяло, което да покажа само по... коса!