Дъщерята на Соня Васи завърши гимназия в САЩ, двете с мама са като сестри (снимки)

"Никога няма да съм готова за завършването на дъщеря ми, но ето, че то дойде", написа Соня Васи в Инстаграм.

View post on Instagram
 

С тези думи певицата и дизайнерка се похвали с дипломирането на наследничката си Бриана от Лос Анджелис. 52-годишната Васи изглежда повече от перфектно. А мнозина коментират, че двете с дъщеря ѝ са като сестри.

View post on Instagram
 

Щерката на Соня бе в един клас с най-малката наследница на Силвестър Сталоун. Двете били приятелки и Бриана много я харесва.

Соня Васи преди време направи бум с авторските си плетива. Всичко започва, когато един ден я спират на "Родео Драйв", за да я попитат откъде са шалчето и шапката ѝ. Малко след това Соня дава на приятелка ръчните си творения, за да бъдат продавани в салон за красота. Не след дълго тя вижда в едно от модните списания свое произведение в тоалета на Дженифър Лопес. "Вече ги продавах в магазина на моя приятелка. Някой купил шал за Джей Ло и тя се е снимала с него. Така един ден видях името си в списанията", спомня си тя, пише "Стандарт".

Сред фенките на Соня са още Дженифър Анистън, както и внучката на Нийл Седака.

Единствената българка, снимала се в американския "Плейбой", се оправдава, че дъщеря ѝ не може да говори много добре български, но разбира всичко.