Годините летят, но това съвсем не пречи на Камелия да бъде все по-секси. Напротив - изкусителната фолкдива не спира да поддържа уникално тяло и да прави подобрения по визията си. За някои феновете ѝ я приветстват, за други търпи критики, но е факт, че тя е сред най-горещите изпълнителки в жанра.

Преди няколко седмици Камелия, която наскоро мина в отбора на брюнетките, пусна нов видеоклип, който буквално разтърси мрежата. И откровено може да се каже, че малко дами на нейната възраст биха могли да изглеждат перфкетно в толкова оскъдна рокличка, с каквато бе тя във видеото. През последните няколко дни пък певицата изкушава последователите си в социалните мрежи с доста горещи кадри.

View post on Instagram
 

На един от последните е облечена в кожен клин, който прилепва отлично по стройните ѝ крака, а нагоре е съчетан с бюстие от дантела. И разбира се, акцентът е върху пищният бюст на изпълнителката. Преди часове Камелия публикува и стори, на което прелестите ѝ се виждат още по-отблизо и със сигурност е предизвикало море от реакции сред мъжката аудитория.

Четете още: Бони се просълзи, дъщеря ѝ се дипломира от...