Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Раци, месец юли ви обещава изненади

Скъпи Раци, Слънцето ще транзитира до 22 юли във вашия знак. По този начин ще имате закрила и късметът ще ви съпътства. Интуицията ви ще бъде засилена.

Това е натоварен месец за работещите Раци и очевидно ще го прекарате в работа. На работното място темпото се ускорява, всеки ден пристигат нови задължения. Уверете се, че си почивате достатъчно, за да можете да се отпуснете. В противен случай скоро ще бъдете на ръба и ще рискувате да влезете в конфликт с хора, чиято благосклонност или съчувствие наистина ви интересуват.

Може би сега ще се появи нов източник на доход, който не сте очаквали. Около средата на месеца сцената се променя малко и дисбалансът в разходите ви създава проблеми във финансите ви.


Вашето настроение ще се променя със скоростта на светлината, а периодите на страст с любимия човек ще се редуват с периоди на отчуждение. Спокойствието във връзката ще настъпи едва през третата десетдневка на юли. Възможни са дребни проблеми, които ще разрешите успешно, а спокойствието и хармонията ще се върнат във вашето любовно гнездо. Най-добрият начин да изчистите недоразумението с партньора е да проведете честен разговор.

Очаква се връзката ви да премине през положителна фаза и ще бъдете активни и екстровертни, когато изразявате чувствата си към партньора. Ще трябва да се потрудите повече, да организирате романтични вечери, да се забавлявате повече.


През юли ще пътувате заедно, но също така ще организирате семейни събирания или партита с приятели. Това ще бъде хармоничен месец, ако не се задълбочавате в малки кавги.
Свободните Раци имат възможност да влязат в контакт с човек, когото познават от години. В случай, че сте самотни, предвиждат се неочаквани срещи. Затова се старайте да се оглеждате повече. Месец юли обещава изненади.