7 магически думи-пароли. Влязат ли трайно в речника ви, късметът и богатството ще ви намерят

Може и да вярвате, може и да не вярвате, но има такива думи с много силен енергиен заряд – като истински пароли те могат да ви помогнат да привличате успехи в живота си, в това число и в сферата на финансите според езотерични школи. Колкото по-често ги повтаряте, толкова по-добре.

Такава е ролята и на финансовите талисмани и камъни. Те помагат да се запазва потокът на доходите, да постигате успехи и правилно да разходвате и заработвате парите си. Но без правилни думи тези талисмани могат да станат безполезни.

Правя или направих?

Когато се стремите към постигане на целите си, завършвате някаква междинна или цялостна работа, казвате на себе си: „Аз го направих”. Но ако сте в началото на пътя си казвате ”ще го направя”. Това са много силни думи-пароли, които пасват на всяка професия, на всяка възраст. Полезно е да ги използвате и като утвърждение: „аз правя живота си по-добър”, „всичко, което правя, ми носи успех”.

"Успех"

Това е една от най-силните думи и тя трябва да се употребява в комбинация в различни фрази. Тази дума –парола е полезно да се произнася дори и като самостоятелно утвърждение. Или пък във фрази от сорта на: „вървя към успеха си”, „успехът ми е близо”. Това действително може да приближи успеха към вас и ще спомогне да постигнете най-добри резултати във всичко.

"Удоволствие"


При повечето хора думата удоволствие рядко се асоциира с работа, но тя е много силен магнит за привличане на късмет. И това е така, защото когато правим нещо, което ни харесва, ние изцяло сме потопени в него. Когато получавате възнаграждението за труда си или трябва да решите някакъв проблем, винаги си казвайте: „харесва ми да правя това”, „изпитвам удоволствие от това”. Не се страхувайте да споделяте подобни чувства с околните.

"Богатство"

Богатството върви след хората, които говорят за него. Можете да казвате: „искам да съм богата”, но може и да си казвате: „Аз съм богата”. Силата на тази дума или фраза се увеличава многократно, когато си казвате утвърдително „аз ставам богата”, „аз съм богата”. Тези думи- пароли активизират вашите финансови потоци. Колкото по-често ги произнасяте, толкова по-богати ще ставате.

Противоположни на тези думи, които пъдят парите от вас, са често използване на „бедност”, „трябва”. По добре е да ги забравите и никога да не ги произнасяте.

"Напред!"

Финансовият растеж винаги се асоциира с път, който води напред. Поради това е добре колкото можете по-често да използвате думите „връх” и „напред”. Например, ние се движим напред, аз вървя напред. Подобна дума-парола помага много при вземането на най-добрите решения в трудни ситуации.

"Чудо" и "подарък"

Подаръците идват при човека свише, чудото се случва само по волята на Вселената. Така че колкото по-често човек използва в речта си дар, подарък, подарявам, толкова повече мирозданието ми дава нова мотивация и умения. Колкото по-често използвате думи като чудо, чудесно, чудно, толкова по-често в живота ви ще се появява уж „случаен” късмет. Можете просто да си произнасяте тези думи на глас и за себе си, не е задължително да са вплетени в речта ви.

"Късмет"

Забравете завинаги думи като неудачна, като карък. Ако например не ви е провървяло в някаква сделка или покупка, не си казвате наум или пред други – не ми провървя, не ми върви. Ако искате да споделите, пак го кажете, но позитивно, примерно така: този път УСПЕХЪТ ме подмина.

Езотериците съветват да използвате тези думи-пароли колкото можете по-често. Няма хора, които да са напълно щастливи единствено от успехите в работата си. Нужно е да привличате късмет и в общочовешките, и в любовните взаимоотношения.

Това обаче не означава, че без да помръдвате от дивана, или да се надявате само на упражняване на паролите пред огледалото, някой ще почука на врата и ще ви каже: здравей, аз твоят късмет. Нужен е труд и старание от ваша страна. Една от най-поучителните български поговорки на тази тема е: „Господ дава, но в кошара не вкарва!”.