Вече няколко години двамата сина на принцеса Даяна са в неприкрита вражда. Когато принц Филип почина през април, техният приятелски кръг реши, че е дошло време за помирение.

Но дори тъжната новина за кончината на дядо им не можа да стопи ледовете между Хари и Уилям.

View post on Instagram
 

Всички се зарадваха тогава да видят как двамата излизат от параклиса „Сейнт Джордж” рамо до рамо, събрани деликатно от съпругата на Уилям - херцогиня Катрин, която се оттегли и остави братята да разменят думи насаме.

Изглеждаше така, сякаш има надежда за сдобряване, но тя е била буквално разбита на пух и прах в рамките на минути след влизането на Уилям и Хари в замъка и извън полезрението на камерите. Тогава избухнал скандал.

„Там те свирепо се хванаха за гушите. Бяха казани твърде много груби и раняващи думи”, споделя дългогодишен приятел на принцовете пред Daily mail.

View post on Instagram
 

Приятелите на двамата братя са много наранени и не знаят как да постъпят, защото не искат да вземат страна.

Някои от близките до Хари приятели споделят, че Меган е "500% кошмар. Безкрайният PR. Тя е просто толкова… американка!”.

Други пък признават, че Уилям и Кейт малко са изревнували, че Хари и Меган ги засенчват.

И двата лагера искат да настъпи помирение. Но възможно ли е то след репликата на Уилям: „Виж как тази проклета жена се отнесе с персонала ми – безмилостно!”.

Надяваме се, че е възможно. Едно е сигурно. Принцеса Даяна не би искала синовете ѝ да враждуват.