Ето коя е жената, заменила Даяна в сърцето на принц Уилям

Принц Уилям е имал невероятния късмет да попадне в едно любящо и задружно семейство. Семейство, в което майката на Кейт - Керъл, му е почти като "втора майка". Докато Хари - тъкмо обратното - отново е в среда, в която липсва стабилност и любов.

Именно Керъл е тази, която донякъде е заместила принцеса Даяна в сърцето на принца. И му е дала възможността да се почувства като свой в една нормална среда. Това му осигурява сигурност и стабилност на фона на целия хаос. това твърди кралският биограф Анджела Левин пред The Sun.

View post on Instagram
 

Анджела твърди, че докато херцогът на Кеймбридж е обожавал покойната си майка, която загива на 36 години в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г., тя е била "безмилостно взискателна" към него.

View post on Instagram
 

Въпреки това сега, като възрастен, той е приет и подкрепен от своята свекърва. Двамата са невероятно близки от момента, в който принцът започнал да излиза с Кейт в университета.

View post on Instagram
 

И докато Даяна го е използвала донякъде за свой довереник, разказвайки му за любовниците си, изисквай твърде много от него, без да си дава сметка, че е просто тийнейджър, Карол го кара да се чувства обичан, сигурен и защитен, без да е отговорен за нейните емоции.

Хари обаче, за съжаление, попада от едно разбита семейство в друго. И това със сигурност ще му тежи и ще му попречи да се почувства щастлив. Може би това е и една от причините за лошите отношения между семействата на двамата братя.