Автор
Веселина Петрова

Светлана Гущерова с горещо обяснение в любов

Светлана Гущерова знае как да накара един мъж да се почувства желан. Блондинката, която е щастливо омъжена за Добромир Гущеров, се справя чудесно с ролята си на мама, както и с домашните отговорности.

Неотдавна видяхме как Светлана умело ръководи домакинството, залагайки на силни момчета, които почистват, лъскат и подреждат.

View post on Instagram
 

А сега тя сподели много мили думи по адрес на половинката си, които със сигурност са го накарали да се размекне от удоволствие. Поводът - годишнината им.

View post on Instagram
 

"Любовта е най-силното чувство... Любовта ни дава криле,прави ни уязвими, наранява ни, дарява ни и най-вече ни кара да дишаме спокойно и дълбоко... Твоята любов @hristian_gushterov не само ме накара да живея, а ме накара да повярвам, че имам криле с които мога да полетя и на край света стига да знам, че сме хванати за ръце!", написа Светлана.

"Ти промени живота ми и ме накара да разбера, че за истинската любов трябва чисто и голямо сърце, като твоето, биещо само за мен и нашите прекрасни ангелчета! ♥ Моето сърце е до твоето и винаги ще бъде! Помня всички наши моменти, от забавни до много тежки и именно те ме накараха да повярвам в нас и любовта ни. Бъди ми здрав, все така добър, обичащ и даряващ всичко истинско и чисто на света! ♥Честита Годишнина, любов моя!", завършва поста си сексапилната блондинка.

Честита и от нас! Пожелаваме им още много такива.