Автор
Веселина Петрова

Ето кои звезди отидоха на градинското парти на Анелия

Анелия отпразнува рождения си ден с голямо градинско парти у дома. Тя събра роднини, приятели и колеги, сред които Илиян, Джена, Миро и съпругата му Ева, Сиана и други звезди. Певицата духна 39 свещички на цели 6 празнични торти – всяка от които изобразяваща буква от името ѝ, писа Блиц.

"Реших спонтанно, че искам да празнувам. Аз съм човек на настроенията, зодия Рак. Последната година беше трудна, не искам да звуча драматично, имах нужда от веселие – затова сме тук", сподели изпълнителката.

View post on Instagram
 

Попфолк звездата организира домашно парти край басейна с декор от две части в различните краища на къщата си в столичния кв. "Драгалевци".

View post on Instagram
 

"Направих го с огромна любов. Хората, които присъстват на рождения ми ден, са роднини, приятели, колеги и такива, които по един или друг начин са ме докоснали емоционално, дори без да знаят. Тук са колегите, които са ми най на сърце, с които се уважаваме искрено и истински. Илиян отмени участие, за да присъства, Миро посрещна съпругата си Ева, за да ме уважат", добави още с емоция певицата.

Все пак не всички са успели да отбележат присъствие на празника на изпълнителката, като ДесиСлава, Преслава и Софи Маринова, защото са имали участия извън София.