Новата любима на Рачков - плеймейтката Анита Димитрова, развълнува феновете си с една от последните снимки, които тя сподели с тях.

Красавицата, която наскоро навърши 22 години, не е от знаменитостите, които обичат често да публикуват кадри в социалните мрежи. Когато го направи обаче, тя винаги успява да привлече внимание с някой и друг любопитен детайл.

Същото се случи и сега - на селфито блондинката се е усмихнала очарователно, но това, което наблюдателните ѝ последователи веднага забелязаха, бе сребърния пръстен на ръката ѝ.

Именно това бижу наведе на мисълта, че тунингованата хасковлийка не само дели един покрив с талантливия комик, но и е сгодена за него. Подобна информация обаче към момента не е потвърдена официално от никого, а и напълно възможно е пръстенът да е просто красиво украшение на ръката на Анита.

За връзката между Анита и Рачков се заговори още преди две години и напук на злите езици двамата продължават да са заедно и днес.

Припомняме, че за рождения ден на избраницата си 48-годишният актьор вдигна шумно парти в дискотеката на Коцето, който публикува на стори в Instagram кадри от тържеството.

Четете още: Анита Димитрова пусна снимки от рождения си ден, Рачков е плътно до нея!