Автор
Антония Дамянова

Моника Белучи засенчи Бриджит Макрон на среща с президента на Франция (Снимки)

Животът в Париж е в разгара си: на 5 юли започна Седмицата на висшата мода, а на следващия ден стартира 74-ият филмов фестивал в Кан, на който присъстваха знаменитости от цял свят.

Някои от гостите на фестивала бяха поздравени лично от френския президент Еманюел Макрон, който покани звездите на вечеря в Елисейския дворец. На светското събитие присъства и секс иконата на италианското кино Моника Белучи.

56-годишната актриса се появи на срещата с президента и съпругата му Бриджит Макрон в невероятно елегантна и женствена рокля в тъмносиньо.

Роклята е с класическа кройка и дискретно V-образно деколте, което придава деликатен чар на Белучи. Моника е допълнила тоалета си с широк черен колан с катарама, подчертавайки тънката си талия. Колие, малка черна чанта и обувки на платформа с отворен пръст завършват визията на звездата.

Аутфитът на Моника Белучи е хармоничен, ефектен, придава на силуета ѝ изтънчена елегантност и в същото време сдържаност, коментират модните корифеи.

Между другото синьото символизира духовността, благоприятства комуникацията и е чудесен избор за важни срещи. Така че, ако случайно ви поканят на вечеря с някоя високопоставена особа, вече знаете от кого да вземете пример. Възхищаваме се и сме вдъхновени от красивата Моника Белучи!

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Моника Белучи засенчи майка си по красота - двете изгряха на корицата на 'Вог'