Автор
Весела Георгиева

Салма Хайек: Никога няма да остарея

Актрисата Салма Хайек е на корицата на юлския брой на списание Elle Mexico. 54-годишната звезда коментира в интервюто, че никога няма да остарее.

"Никога няма да остарея, харесвам живота твърде много. Познавам петнадесетгодишни момичета, които изглеждат по-стари от мен. Нямам срок на годност", споделя Хайек.

View post on Instagram
 

И признава, че се гордее с възрастта си. Салма посъветва всички жени да не се страхуват от естествения процес на стареене.

View post on Instagram
 

"Винаги говоря за възрастта си открито, говоря за това без никакви проблеми. Гордея се с възрастта си.", казва още сексапилната Хайек.

"Има хора, които гледат отвисоко на другите заради възрастта си. Особено жените. Слагат срок на годност на всичко. Мисля, че това се случва на много жени. Не е нужно да сте на моите години, може да ви се случи на тридесет. Те ви казват: "О, не, не можете повече да правите това заради възрастта си". И в отговор е по-добре да мълчите, защото има неща, които не могат да се кажат на идиоти, които смятат, че поради факта, че сте достигнали определена възраст, не сте в състояние да правите нещо, нито да имате красота или женственост. Те искат да те пенсионират, но не, все още има какво да им предложим", казва тя.