Нарочно или не, поп фолк певицата Анелия добре подреди новата си дуетна половинка Палома Митева, пише "Марица". Двете гласовити представиха колаборацията си „Влез, влез“ само преди броени дни.

View post on Instagram
 

Съвместното парче на чалга дивата с инфлуенсърката разбуни духовете и много от почитателите на бившата на Коко Динев я нахокаха, че прави известни жени без гласови данни. Вместо да я защити, Анелия признала, че Палома няма глас за певица, допълват още от изданието.

View post on Instagram
 


„Имам амбиции! Когато ми се случи нещо такова се оглеждам. Искам да знам как мога да бъда полезна. Определено ще стоя зад Палома, защото виждам потенциала и знам, че има още много момичета и момчета, които са достойни за голямата сцена. На мнение съм, че в нашия бранш оцеляват хората без комплекси“, подчерта звездата на „Пайнер“.

„Палома е едно изключително талантливо момиче. Познавам я и мога да твърдя, че освен заложбите си, тя притежава и добро сърце, мила е и знае кога и как да общува, има финес, изграден от работа ѝ до момента. Да, тя не е най-великият глас. Но се справя по-добре от други вече популярни имена. Нейната първа работа е тази на модел, човек, който популяризира себе си чрез социалните мрежи. В това е 100% успешна и мисля, че за никого не е тайна“, коментира още Анелия.

View post on Instagram
 

Четете още: Нора Недкова покори пресата в Монако (Снимки)