Владо Карамазов се щракна от Филипините и съобщи голяма новина (снимка)

Вече знаем, че легендарното риалити "Сървайвър" ще се завърне на екран, а снимачният процес на новия сезон започна.

По този повод Владо Карамазов, водещ на шоуто, сега е във Филипините и работи неуморно по заснемането на епизодите. Говори се, че актьорът е поискал доста солиден хонорар за ангажимента, в размер на 100 хил.лв. Явно продуцентите са се съгласили с искането му и след кратки преговори са си стиснали ръцете с Карамазов. Дали наистина това ще е размерът на печалбата за него, не знаем със сигурност.

View post on Instagram
 

Шоуто ще бъде заснето сега, но излъчването на епизодите ще е чак след Нова година. Преди това зрителите отново ще гледат "Фермата", която тази година ще бъде ситуирана в Годеч.

След като кацна на другия край на света, Карамазов публикува вълнуващ пост за възобновяването на "Сървайвър" и сподели нещо много лично:

View post on Instagram
 

"Когато си бил там, където си мечтал да бъдеш. Когато си правил точно това, което си искал да правиш. Когато си се чувствал щастлив и свободен, когато са ти се случвали неща, които са те карали да мислиш, че си специален. Kогато си изживял незабравими моменти с любими хора, когато си събрал много спомени, които да те топлят в последните години от живота ти... Когато минат години, когато всички вече сме малко по-зрели и когато всичко се случва отново. Точно тогава, когато си мислил, че вече е минало. Когато изпращам поздрав от другият край на света".

Четете още: Ето къде избяга Зара, след като се разведе (Снимки)