Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, август ви носи любов

Скъпи Скорпиони, август ще бъде много положителен за вас. Ще се сблъскате с някои трудности, но те няма да са достатъчни, за да променят положителните факти. Прегледайте опциите си и се осмелете да направите промени. Ще можете да общувате ефективно през месеца и това ще направи вашето сътрудничество успешно и вашите решения по-точни. Ще можете по-добре да организирате задълженията си и да подготвите нещата.

Да знаете как да организирате всичко е изключително благоприятно качество и тази ваша способност ще ви помогне много през целия период на август. Можете да прегледате плановете си и да измислите най-добрите начини за постигане на целите си.

Ако желаете този месец да подобрите условията и средата си на живот, ще е нужно да отделите време за себе си и за личното си развитие. Избягвайте да вземате много сериозни решения и стойте далеч от клюките, особено за работата на други хора.

Слънцето в X дом в опозиция на Сатурн предупреждава за вероятността от конфликти с ръководството или с хора от по-старото поколение. Не се замесвайте в спорове и не се опитвайте да убеждавате никого, че сте прави: просто губите времето и усилията си. Придържайте се към плана си и ще докажете, че смелите начинания често могат да доведат до много положителни резултати. Бъдете балансирани във финансите си и избягвайте ненужни разходи.

Що се отнася до любовната област, сърцето ви може да бие по-силно за някого. Хороскопа ви благоприятства любовния ви живот през този месец, особено ако сте сами. Планетите ще ви дадат възможност да се запознаете с интересни хора, които биха могли да преминат в любовни интереси. Не пропускайте шанса и бъдете отворени за предложения.

Август носи мир, хармония, но и подновяване на старите страсти на влюбените Скорпиони. Най-накрая ще можете да се отпуснете и да се насладите на красиви моменти с любимия човек. Планирайте ваканция или уикенд заедно, защото това ще ви сближи и ще си починете от ежедневните задължения, които ви уморяват и са толкова еднообразни.