Скандално или да: Дани Петканов показа Алекс гола (снимка)

Алекс и Дани Петканови са истински майстори на провокациите и го доказаха за пореден път. И ако допреди половин година щяха да се развеждат заради различия по финансовите въпроси на семейството, днес ситуацията изглежда съвсем различна. Те не само изглеждат щастливи заедно, но вчера Лудия репортер направи нещо наистина скандално, за да покаже колко се гордее с половинката си.

Публикацията беше поднесена с типичното му чувство за хумор и вероятно мъжката част от последователите му е останала повече от доволна. Даниел успя да скандализира феновете, като публикува снимка на Алекс само по бикини. От кадъра става ясно, че в онзи момент моделката е работела за тен в двора на къщата им и е решила, че няма нужда да покрива гърдите си с бански, сигурно за да избегне разликата в областта на бюста.

Кадърът е придружен от следните думи: "Тревата днес май е малко по-добре?", като уж измества фокуса от прекрасното тяло на Алекс. Сигурни сме, че целта на Лудия репортер е да се похвали с красивата дама до себе си, но за това си действие той отнесе и доста критики.

View post on Instagram
 

Четете още: Башар Рахал подари на приятелката си разходка до Италия